banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ünal’dan DEV ADIM..!
banner98

 




            Geçtiğimiz hafta denenmek için Erzurum’a giderek PTT 1.Lig ekiplerinden Elazığspor’un kampına katılan Yenicami’nin deneyimli orta saha oyuncusu Ünal Kaya, ilk aşamadan olumlu yanıt alarak takımın ikinci kampına davet edildi.

Menajer Özeş Çıraklı aracılığı ile geçtiğimiz hafta PTT 1.Lig ekiplerinden Elazığspor’un kampına katılan Yenicami’nin deneyimli orta saha oyuncusu Ünal Kaya, ilk aşamadan olumlu yanıt aldı.

Elazığspor’un Erzurum’daki kampına katılan Ünal, teknik heyet tarafından beğenilerek takımın ikinci kampına davet edildi. Geçtiğimiz gün oynanan Akhisar Belediyespor hazırlık karşılaşmasında da sahaya ilk 11’de çıkan ve 45 dakika oyunda kalan tecrübeli oyuncu, teknik heyetin raporu doğrultusunda 21 Temmuz’da yine Erzurum’da yapılacak olan ve as takımın katılacağı kampa davet edildi.

Ünal, menajeri Özeş Çıraklı ile birlikte bu akşam Ankara üzerinden aktarmalı olarak adaya döndü ve 3 gün sonra yeniden kamp için Erzurum’a gidecek.

Elazığspor yönetimi ve hocası ile ilk olarak yapılan görüşmelerde ilk kamp sonucunda deneme sürecinin tamamlandığı, ikinci kampa ise as takımın gideceği öğrenildi. Bu durum Ünal adına olumlu raporlanırken, ilk aşama da başarı ile atlatıldı.


Ünal; ‘’Daha iyi olacağım’’

           Spor servisine kampı değerlendiren Ünal Kaya, ‘’Kamp benim açımdan iyi geçti diyebilirim. Arkadaşlık ortamı iyiydi. 1 haftalık bir antrenman programı olmasına rağmen normalin üzerinde bir performans sergilediğimi düşünüyorum. İkinci kampa katılacağım için çok mutluyum. Çalışmaya devam edeceğim. İkinci kampta daha iyi bir Ünal olacak’’ şeklinde konuştu.

Çıraklı; ‘’Ünal kendini gösterdi’’

           Ünal’ın Elazığspor’a denenmeye gitmesinde baş rol oynayan menajer Özeş Çıraklı ise ‘’Ünal ilk günden beri kampta kendini fazlası ile gösterdi. Mücadelesi iyiydi, takım arkadaşları ile uyumu iyiydi. Teknik heyet de Ünal’ı sıcak karşıladı. Oradaki hocaların güvenini kazanmış olacak ki toplamda kamptan 6-7 futbolcu elenmesine rağmen, Ünal’ı takımda tutup ikinci kampa da katılmasını istediler.

Hocalar Ünal’ın performansının üzerine koyacağına inandıkları için devam etmesini istediler. İlk izlenimler gayet iyi fakat önümüzde 3,4 hazırlık maçı var ve bu karşılaşmalar Ünal’ın durumunu netleştirecek’’ dedi.

Elazığspor sayfasında da Ünal için ‘’Robben’’ benzetmesi yaparken, Twitter’da da ‘’Hoş geldin Arjen Robben’’ cümleleri spor servisinin gözünden kaçmadı.

 

ÖZEL HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75