banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uluçay, Ogan’ı Kabul Etti..!
banner98

Meclis Şeref Salonunda yer alan kabulde konuşan, Akademinin Başkanı Ahmet Ogan, 2013 yılında faaliyetlerine başladıklarını, önce futbol daha sona da voleybol branşlarında uğraş verdiklerini söyledi. Futbolda Kadınlar Liginde de 3 yıldır mücadele verdiklerini ve bu yıl namağlup olarak şampiyon olduklarını anımsatan Ogan, amaçlarının altyapıdan gelen çocuklara iyi eğitim vermek olduğunu söyledi ve yeni dönemde özellikle tesisleşme konusunda ciddi bir atılımları olduğunu kaydetti.


Başkan Uluçay da konuşmasında ülkenin gelişmesi ve tanıtılmasında en önemli alanlardan biri olan sporda Mağusa Spor Akademisinin başarılarının çok önemli olduğunu söyledi. Akademinin, bütün olanaksızlıklara rağmen özverili ile çalışmanın en iyi örneklerinden biri olduğunu vurgulayan Uluçay, gençleri geleceğe hazırlayan bir anlayışla çalışmalara devam edilmesinin önemini ifade etti. Gençlerin daha sağlıklı gelişebilmesi, spor imkânlarından daha çok yararlanabilmesi adına ortaya konan her türlü çalışmayı desteklediklerini söyleyen Uluçay, sporcu ve eğitmenleri kutladı ve başarılar diledi. Ziyaret anısına Başkan Uluçay’a Akademinin forması takdim edildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
UluçayOganı Kabul Etti..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75