banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ülkü Yurdu, MTG ve Gönyeli Zirvede..!
banner98

Gruplarda 7.hafta geride kalırken takımların müthiş zirve yarışı hız kesmeden devam ediyor. A grubunda 17 puan ile zirve’de bulunan Baf Ülkü Yurdu’nu 14 puan ile hemen arkasında bulunan Binatlı takip ediyor. Grubunda ise 19 puan ile zirvede bulunan Mağusa Türk Gücü’nü 16 puan ile Dumlupınar takip ediyor. Ateş grubu olarak adlandırılan C grubunda ise Gönyeli 16 puan ile zirve’de bulunurken 15 puan ile Yenicami 14 puanla ise Çetinkaya takip ediyor.

A grubu: Ülkü Yurdu gidiyor Binatlı hatayı bekliyor

7.hafta geride kalırken Ülkü Yurdu kendi sahasında Doğan’ı 7-1’lik fark ile geçerken zirve yarışını sürdüren Binatlı konuk olduğu Ocak deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı.2.olarak gruptan çıkmak isteyen Düzkaya konuk olduğu Yalova deplasmanından 1-0 galip dönerek gruptan çıkabilme şansını sürdürdü.

B gurubu: MTG fark yaratıyor Dumlupınar takibe devam ediyor

Gruplarda en fazla puana sahip olan Mağusa Türk Gücü konuk olduğu Vadili deplasmanından 6-0’lık fark ile ayrıldı. Takibe devam eden Dumlupınar Güvercinliği 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü. Dörtyol deplasmanına konuk olan Cihangir son dakika kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrılarak 2.çıkma ihtimallerini azalttı.

C gurubu: Gönyeli Beraberliği fırsat bildi Zirve’yi kaptı

Kendi sahasında Yeşilova’yı konuk eden Gönyeli 7-1’lık fark ile sahadan galip ayrıldı. Başkent derbisinde Çeitnkaya ile Yenicami karşı karşıya gelirken karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı. Yenicami zirve’yi Gönyeli’ye teslim etti. Bir diğer Başkent takımı Küçük Kaymaklı kendi sahasında Yılmazköyü 6-1 geçmeyi başardı.

Haber: Saldıray Güvener

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75