banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uğur “Lig Şampiyonu olmak istiyoruz”
banner98

Uğur, zor bir maça çıkacaklarını ve Mağusa Türk Gücü’ne yakışır bir futbol sergileyip 3 puan almak istediklerini söyledi.

Uğur sözlerine şu şekilde devam etti; “İkinci devrenin ilk hafta maçında Yeşilova karşısında beklenilen futbolu tam olarak sahaya yansıtamadık fakat kazanmayı bildik. Önemli olan kötü olduğumuz günde de kazanmak. Bu hafta ise Çetinkaya ile karşılaşıyoruz. Bizden beklenilen futbolu sahaya yansıtarak, lider takıma yakışır şekilde performans sergileyerek bu maçı kazanmak istiyoruz.

Uğur maçları tek tek düşünerek sezon sonunda hedefimiz olan lig şampiyonluğuna ulaşmak istiyoruz. Her zaman destekçimiz olan MTG taraftarlarını bu hafta da yanımızda görmek istiyoruz”. dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75