banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Ozanköyden Kritik 3 Puan...! (2-0) Mete bugün anılıyor Levent ve YDİ Şampiyon Düzkaya dedi..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uğur, Krallık Koltuğunda..!
banner98
 



Bu sezon şüphesiz kariyerinin en başarılı sezonunu yaşayan Küçük Kaymaklı’nın yıldızı Uğur Gök, gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi.


Uğur, geçtiğimiz gün Gençler Birliği ile oynanan karşılaşmada rakip filelere 4 gol bırakırken, ligdeki gol sayısını da 33’e yükseltti ve John'un önüne geçti. 


Başarılı sol ayağın en yakın takipçisi ise Yenicami’den John Ebuka. Nijeryalı futbolcu dün oynanan Binatlı maçında 1 gol atarak takımının 3 puan almasında başrol oynarken, gol sayısını da 31’ye yükseltti. John böylece 3 haftalık sessizlikten sonra yeniden ağları sarsmayı başardı. 


İki golcünün son 4 haftada nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

 

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75