banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uğur kendi rekorunu kırdı..!
banner98

 




Geçtiğimiz yıl devre arasında Küçük Kaymaklı’nın, Mağusa Türk Gücü’nden kadrosuna kattığı Uğur Gök, attığı gollerle takımına hayat vermeye devam ediyor. Uğur, futbol kariyerinde en gollü sezonunu geçtiğimiz sezon attığı 13 golle elde etmişti. 2015-2016 Sezonunda Mağusa Türk Gücü forması ile 12 gollük performansla takımının şampiyon olmasında da başrol oynayan Uğur, bu sezon daha ilk 13 haftada rekorunu kırmayı başardı. Başarılı futbolcu 13.hafta sonunda Küçük Kaymaklı forması ile rakip fileleri 17 kez sarsarak takımına büyük katkı sağladı.

‘’Şampiyonluğa inandık’’

Küçük Kaymaklı’nın ve ülkemizin şu an en formda isimlerinden olan Uğur Gök, takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini ve bunu başarabilecek kaliteye sahip olduklarını söyledi. Konuşmasına devam eden başarılı sol ayak, ‘’Hocalarımız bizlere antrenmanlarda performansımızı artıracak taktikler veriyor. İyi bir arkadaşlığımız da var. Özellikle son haftalarda takım olarak şampiyonluğa inanıyoruz. Haftalar geçtikçe takım olarak lige daha iyi odaklanıyoruz. Hedefimiz ilk devreyi en iyi noktada tamamlayıp ikinci devrede kaldığımız yerden devam etmek’’ dedi.

‘’Gollerimde arkadaşlarımın payı büyük’’

Gol performansına da değinen Uğur, ‘’Antrenmanlarda çok ciddi ve disiplinli çalışıyorum. Aynı zamanda uykuma ve beslenmeme de dikkat ediyorum. Tüm bunlar attığım gollerdeki etkenler. Eğer başarılı olmak istiyorsanız çalışmak zorundasınız. Bunun yanında takım arkadaşlarımızla çok iyi bir arkadaşlığımız var. Saha içerisinde de beni çok iyi pozisyonlara sokabiliyorlar. Bu da sonuca yansıyor. Oyun olarak daha tam istediğimiz noktada değiliz. Eksiklerimiz var. Bunları zamanla düzeltip sezon sonunda ipi göğüslemek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

‘’Taraftarımız daha fazla destek vermeli’’

Maçlara olan ilgiden de bahseden yıldız oyuncu, ‘’Küçük Kaymaklı taraftarı maçlara daha fazla ilgi göstermelidir. Sonuçta takım olarak şu an averajla ikinci sıradayız. Taraftarlarımız maçlarımıza daha fazla ilgi gösterirlerse bizim de performansımız artacaktır. Tüm taraftarımızı Cuma akşamı oynayacağımız zorlu Çetinkaya derbisinde yanımızda görmek istiyoruz. Hedefimiz kalan iki maçımızı da kazanıp devreyi tamamlamak’’ diyerek sözlerini noktaladı.


HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75