banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uğur Gök; Derbi’ye iyi hazırlandık..!
banner98





            Mağusa Türk Gücü’nün kaptanlarından Uğur Gök Mağusa derbisi öncesi yaptığı açıklamada hafta sonu oynanacak karşılaşmaya eksikler olsa da mevcut takımımla iyi hazırlandıkların söylerken 16 yıl aradan sonra oynanacak MTG-Dumlupınar derbisini için taraftarları bu maça davet etti. Uğur aynı zamanda hak edenin kazanacağı sakatlıksız ve centilmence bir maç dileğinde bulundu.

Bu sezon ki performansını değerlendiren Uğur ”Bu sezona iyi başlayamasam da son haftalarda performansımın yükseldiğini düşünüyorum. Fiziksel olarak ta kendimi iyi hissediyorum. Ali hocanın yokluğu bizi etkilemedi desek yalan olur fakat şimdi antrenörsüz değiliz. Başımızda Batu hoca var. kendisi tanıdığımız bildiğimiz bizden birisi ve onunla antrenmanlara devam ediyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75