banner108
Öne Çıkanlar Doğan arenasporkolik Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

U20 Ligi Geldi, 21 Yaş Altı Kuralı Revize Edildi..!
banner98

Uzun yıllardır süren U21 Ligi’nin yeni sezonda U20 Ligi olarak oynanacağını ifade eden Sertoğlu, yine bir süredir yürürlükte olan U21 kuralının da değiştiğini söyledi.

U21 kuralının, “Genç oyuncu bulundurma kriteri” adı altında yeniden düzenlendiğini ifade eden Sertoğlu, KTFF’nin açıkladığı yaş kategorilerinde en az 5 genç oyuncunun kadroda bulundurulmasının zorunlu olduğunu kaydetti.

Sertoğlu bu futbolcularla ilgili süre kısıtlamasının ortadan kalktığını ve kadroda bulundurma kuralının geldiğini söyledi. Yine pandemi sonrası ortaya çıkan 5 oyuncu değişikliği hakkının yeni sezonda devam edeceğini aktaran Sertoğlu, “Bu sayede genç futbolcular da daha fazla şans bulacaktır” dedi.

Sertoğlu ayrıca aynı gün oynanan karşılaşmalarda genç takımdan, A takıma çıkan oyuncu sayısı kriterinin de kaldırıldığını ve bu kuralın yeni sezonda uygulanmayacağını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75