banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

U15’de dev maçlar...!
banner98

 







Kayıpsız 2 ekip

Erken final olarak nitelendirilen Baf Ülkü Yurdu-Yenicami karşılaşması yarın Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda oynanacak ve bu önemli maçta Erol Sabır orta hakemliği üstlenecek. Son 5 yılda 5 final oynayan ve 4 şampiyonluk elde eden Yenicami bu sezon çıktığı 9 maçta da 9 galibiyet elde ederken, Baf Ülkü Yurdu da genç yaş ortalaması ile bu sezon çıktığı 11 maçta 11 galibiyet elde etti ve toplamda 60 gol atarak kalesinde gol görmedi.

Değirmenlik’te zor maç

Yarın oynanacak olan bir diğer maç ise Küçük Kaymaklı ile Mağusa Türk Gücü arasında olacak. Değirmenlik Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Murat İzci düdük çalacak. Yeşil siyahlılar son 2 sezonda yarı finalde Dumlupınar’a boyun eğerken, Mağusa Türk Gücü de geçtiğimiz sezon yarı finalde Yenicami’ye penaltı atışları sonucunda mağlup olarak final şansını kaybetmişti. İki takımın da iyi oyunculardan kurulu olmasından dolayı karşılaşmanın zor ve zevkli geçmesi bekleniyor.

Mesarya’da yarı final için oynayacaklar

Pazar günü de çeyrek final maçlarına devam edilecek. 4.gruptan lider olarak çıkan Cihangir ile 5.gruptan ikinci sırada çıkan Dumlupınar yarı final vizesi için karşı karşıya gelecek. Görneç Üç Şehitler Stadı’nda oynanacak olan bu zorlu mücadeleyi İsmail Egeli yönetecek. Cihangir’den Alperen Gülmez 20 golle takımın en skorer ismi pozisyonunda yer alırken, Dumlupınar’da ise Mert Güçlücan 9 golle takımı sürükleyen isim oldu.

En iyi üçüncülerin maçı

Pazar günü oynanacak olan bir diğer çeyrek final maçı ise Girne’de Pia Bella Sahası’nda. 1.grubu 3.sırada tamamlayan Lapta ile 6.grubu 3.sırada tamamlayarak en iyi 3.takım statüsünde gruptan çıkmayı başaran Gaü Çetinkaya çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. Girne Pia Bella Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı Şaan Şah yönetecek.

HABER: NECMİ USAL

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75