banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tuzla Lige Katılmıyor..!
banner98

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamaya göre ” Tuzla Spor Yönetimi olarak yıllardır özelde Tuzla ve genelde Gazimağusa gençliğine daha fazla yararının olacağına inandığımız ve yıllardır bölgemizde eksikliğini hissettiğimiz futbol sahası için çalmadık kapı bırakmamamıza ve bugüne değin çok sözler ve vaatler almamıza rağmen maalesef herhangi bir icraat ile karşılaşamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz, sahamız olmadığı içinde bu sezon lige katılmama kararı aldık” denildi.

Büyük umutlar ile hazırlandıkları lige katılmayacak olmalarının üzüntüsünü yaşayan Tuzla Spor alternatif planlara yöneldi. Tuzla Spor açıklamalarının devamında “Bir çok zorluk ve güçlükle gerek sponsorlarımızdan gerekse köy halkının destekleri ile elde etiğimiz maddi olanakları 2020 futbol sezonunda futbol takımı kurup lige katılmak için harcama yapmayıp bu yıl lige katılmayarak hem Tuzla’mıza kalıcı bir eser kazandırmak, hem de gençliğimizin ve gelecek nesillerinde spor yapmalarına imkan sağlayacak ve kulübümüze kalıcı kaynak yaratması amacı ile halı saha yapmak yönünde karar aldık ”denildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75