banner108
Öne Çıkanlar UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy Ünal Aysal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Türkmenköy Hakemlerden Yana Dertli..!
banner98

Kamuoyuna Duyuru

Kulübümüz mücadele etmekte olduğu bölgesel 1. Lig kırmızı grupta, stad bakımı ödemeleri, futbolcu ödemeleri, antrönör giderleri ve daha bir çok zorlu şartlar altında takımı sahaya çıkarıp ülke futboluna katkıda bulunmak ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması amacı ile canla başla çalışmaktadır. Ancak yönetimimiz yetkili mercilerin özellikle alt liglere az önem vermesi nedeni ile manevi olarak yara almaktadır.

Çıktığımız futbol müsabakalarında hakemlerin müsabaka yönetimlerinde bir türlü sabit standardı yakalayamaması bizleri endişelendirmektedir. Spor karşılaşmaları için asıl amaç barış ve kardeşlik olsada maalesef kışkırtıcı derecede istikrarsız hakem yönetimleri bizleri endişe verici bir duruma taşımıştır. Yaşadığımız bu gidişat için sezon başından buyana farkındalığımızı sağ duyu ile koruduk. Bizler bugüne dek sportmenlik ve misafirperverlik ile stadımızda hiç bir kötü olay yaşamadık. Maç sonucuna hiç bir zaman bakmaksızın tüm rakip takımlarımızı ve hakemlerimizi saygı ile ağırladık uğurladık. Fakat bugün maçın oynanabilmesi için yağmur altında saha çizgilerini elleri ile çizen yöneticilerimizin, yağmur altında çamurlu zemin içerisinde mücadele eden futbolcularımızın emekleri çalınmıştır.

Her iki takım için de benzer pozisyonlar için farklı kararlar üreten hakem Necmi Bulut ve maç içinde sürekli yerini kaybeden yan hakemler maçın sonucuna yüzde yüz etki etmişlerdir. Hakem üçlüsünü görevlerini ciddiye almaya ve görev bilincinde hareket etmeye davet ediyoruz. Sevgili KTFF ve Saygıdeğer MHK; BTM ligleri hakem eğitim ligi değildir. Köy kulüpleri için atılan her golün, görülen her kartın ciddi anlamda önemi vardır.

Gönüllülük ile yürüttüğümüz spor kulübü faaliyetleri açısından ligin gidişatı için endişe içerisindeyiz. Umut ediyor ve diliyoruz ki kulübümüzden herhangi bir futbolcu veya yöneticimiz maçları yöneten hakem üçlülerinin kendi hatalarını örtmek, saklamak amacı ile raporlanıp ceza almasına neden olmaz. Bizim mücadelemiz Kıbrıs Türk Futboluna Güney Mesaryadan katkı sağlamak içindir. Bu amaç için canla başla mücadele edeceğimizi kamu oyuna duyururuz.

Türkmenköy Aydın Spor Kulübü Yönetim Kurulu Ve Tüm Türkmenköy Aydın Spor Kulübü Camiası

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75