banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Türkeün; ‘’Sözlerinde Durmayacaklarsa Takımı Ligden Çekecem’’
banner98

Geçtiğimiz hafta başlayan BTM 2 maçları sonrası hakemlerin maçlardan sonra hakem ücretlerini ödemeyen kulüplerin lisanslarını almalarının ardından BTM 2 kulüpleri zor durumda kaldılar.

BTM kulüplerinin Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi ile imzaladığı hakem paralarının ödenmesi konusundaki protokole uyulmaması nedeniyle kulüpler zor bir süreç geçiriyor. Pınarbaşı Çınar Spor Kulübü Başkanı Mehmet Türkeün gazetemize yaptığı açıklamada, köyde çocuklara spor yaptırmak için canla başla mücadele ettiklerini ancak maddi sıkıntı dolayısıyla zor günler geçirdiklerini belirtti.

Böyle Devam Edecekse Ligden Çekilme Gündemimizde

Pınarbaşı Çınar Spor Kulübü Başkanı Mehmet Türkeün, pandemi dolayısıyla para bulmada ve organizasyon yapmada çok sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Türkeün kendileri gibi hem biten BTM 1 takımlarının hem de BTM 2’de mücadelede eden takımların hakem paralarını devletten almamaları nedeniyle çok zor duruma düştüklerini ifade etti.

Bir an önce Spor Dairesinin BTM takımlarına verdikleri sözleri yerine getirmesi gerektiğini belirterek, lisanslarının halen federasyonda olduğunu ve 2.maça çıkmak için yana yana para aradıklarını ve kapı kapı gezdiklerini söyledi.

Yönetim olarak bir değerlendirme yaptıklarını söyleyen Türkeün, bu şekilde paralarının ödenmemesi durumunda ligden çekilmelerinin gündemlerinde olduğunu ve bunu kaldıracak güçleri olmadığını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75