banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Türk Ocağı, İlki Başarmak İstiyor..!
banner98

U21 Süper Lig lideri Türk Ocağı, 16.hafta sonunda en yakın takipçisi Mağusa Türk Gücü’nün 6 puan önünde liderliğini ve yenilmezlik unvanını sürdürdü.

Sarı siyahlılar, 16.haftada ezeli rakibi Doğan Türk Birliği’ni 2-0 geriye düştüğü maçta 4-3 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha geride bıraktı.

Türk Ocağı U21 Takımı, bu hafta kendi sahasında Baf Ülkü Yurdu ile önümüzdeki hafta ise deplasmanda en yakın takipçisi MTG ile zorlu maçlar oynayacak.

Namağlup yola devam

Geride kalan 16 haftalık serüvende başarılı teknik adamları Bayram Dağgül yönetiminde 14 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Türk Ocağı gençleri, namağlup yoluna devam ediyor.

Sarı siyahlılar, aynı zamanda attığı 75 golle de 16 hafta sonunda ligin en fazla gol atan takımı olmayı başardı.

Genç maunacılar, ligin ilk devresinde sadece Küçük Kaymaklı ve Yenicami maçlarında berabere kalarak puan kayıpları yaşadı.

Cevdet, Ali ve İbrahim

Atılan 75 golün 63’üne Cevdet Alıcı, Ali Avcısoyu ve İbrahim Karadal imza attı. Gol krallığı yarışında zirvede yer alan Cevdet Alıcı 16 hafta sonunda rakip fileleri 32 kez sarsarken, geçtiğimiz sezonun gol kralı olan Ali Avcısoyu 16 gol ve takımın bir diğer usta ayağı İbrahim Karadal ise 15 gol kaydederek takımına büyük katkı koydu. Sarı siyahlılar, kalesinde ise 15 gol gördü.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75