banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Turan Altay, Efsane’ye dönüyor..!
banner98

 




           Geçtiğimiz gün alınan Mormenekşe mağlubiyeti ardından istifa eden Mehmet Ali Özgürgün’ün yerine sarı kırmızılı camiada teknik adam arayışları başlamıştı. Başkentin güçlü ekibi, eski teknik direktörü Turan Altay’ı yeniden takımın başına getirmek için büyük yol kat etti.

Bugün GAÜ Çetinkaya yöneticilerinin deneyimli isimle hem yüz yüze hemde telefonda bir görüşme gerçekleştirdiği, başkan Asım Vehbi’nin yurt dışında olduğu ve bu gece adaya gelecek olmasından dolayı yarın başkan ile Turan Altay’ın masaya oturacağı ve büyük olasılıkla anlaşmanın sağlanacağı öğrenildi.

Turan Altay ile GAÜ Çetinkaya’nın 1.5 yıllık sözleşme imzalayarak bu sezon Kupada hedefe yürümek yeni sezonda da şampiyonluk için kolların sıvanacağı öğrenildi.


HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75