banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tunalı'dan Tesis ve Transfer Açıklaması..!
banner98

Teknik Direktör Turan Altay’ın verdiği rapor doğrultusunda gerek tesis, gerekse malzeme olarak tüm ekipmanın hazır olduğunu belirten Ceran Tunalı, Çetinkaya olarak sağlıklı koşul ve ortamda sürece başlamak istediklerini söyledi.

Soyunma odaları ve banyo tuvaletler yanında, tesisle ilgili olarak çevre düzenlemesini de sonlandırdıklarını ifade eden Çetinkaya kulüp başkanı Ceran Tunalı, birkaç ufak eksik dışında Metehan tesisleri ile ilgili olarak sıkıntının olmadığını söyledi. Tüm antrenman malzemesinin tamamlandığını bunun yanında kıyafetlerinde hazır olduğunu belirten Çetinkaya kulüp başkanı Ceran Tunalı, başlangıca Çetinkaya olarak hazır olduklarını söyledi. Transfer sorusunun sorulması üzerine ise açıklama yapan Tunalı, 3 oyuncu transfer edeceklerini bu konu ile ilgili olarak da çalışmanın sürdüğünü sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75