banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tunalı'dan Spor Dairesi'ne Sert Tepki..!
banner98
Ceran Tunalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;
''HAKLISINIZ ÇÜNKÜ SPOR İŞİNİZ DEĞİLDİR.
KKTC ' nin ilk kurulan kulübü olan ÇETİNKAYA TSK olarak bizlere verilen Metehan spor tesislerinin yenilenmesi ve geliştirilmesi için bugüne kadar kendi imkanlarımızı kullandık. Yıllardır spor dairesi kulübümüze herhangi bir katkı sağlamamıştır. Gençlik ve spor bakanlığı üvey evlat muamelesi görerek bir bakanlık altına yerleştirilmiştir. Geleceğimiz gençlerimizdir nutukları atılırken hiç mi yüreğiniz sızlamıyor, kulüplerimiz gençlerimizin yuvasıdır ve unutmayın ki sizler bu koltuklarda oturuyorsanız önceliğiniz gençlerimize hizmet olmalıdır. Ne yazık ki bugüne kadar geçen bu süreci sakin ve dikkatli bir şekilde geçirdik, ancak görüyoruz ki Spor dairesi kendi yandaşlarına her türlü olanağı sunmaktan geri kalmıyor. Henüz takımı bile olmayan köylere milyarlarca lira saha ve aletler veriliyor. Kulüpler arasında ayrımcılık yapılıyor. Bu yapılanlara daha fazla sessiz kalmayarak bunları söylemek zorunda kaldım. Yılların ÇETİNKAYA 'sı olarak Spor dairesine sorunlarımızı aktarmamıza rağmen bizlere hiçbir şekilde el uzatılmadı. Üzülerek söylemem gerekirse sizler bu işi beceremiyorsunuz. KKTC sporuna ve Gençliğine hizmetten uzaksınız. Oturduğunuz koltuklar size bol gelmiştir. Tuttuğunuz makamlar önemli makamlardır unutmayınız ve kulüpler arasında ayrışım yapmayınız. Sporu siyasete alet etmeyiniz öyle görünüyor ki bugüne kadar yaptığınız icraatlarda siyasete yenildiniz. Ülke gençliği sizden hizmet bekliyor. Milyonlarca lira bütçede ayrılmasına rağmen bu paraların dağıtılmasında eşit olmadınız . HAKLISINIZ ÇÜNKÜ SPOR İŞİNİZ DEĞİLDİR. Gençliğin ne istediğini bilmiyorsunuz.
Ülkendeki spor tesislerinin idamesi için kulüplere yardım etmek zorundasınız çünkü bu tesislerden genç çocuklarımız yararlanıyor. Metehan bölgesinde 12 bin kişinin ikamet ettiğini düşünürsek özelde ÇETİNKAYA genelde ülke gençliğine hizmet verebilecek bir tesisin bölgeye kavuşturulacağını hesap etmekteyiz.. Geleceğimiz gençlerimizdir söylemi ile hizmet vererek sorunlarımızı çözmede bizlere yardımcı olacağınızı düşünüyorduk ama yanılmışız.''

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75