banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Trafik Kazası Canlar Aldı..! Futbolumuza ve Mormenekşe’ye Ateş Düştü..!
banner98

Bu akşam Ulukışla Turunçlu arasında yaşanan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında Mormenekşe futbolcusu Haşim Girgin de hayatını kaybetti.

Haşim Girgin kullanımındaki HF 388 plakalı araç ile karşı şeride geçerek TGK 952 plakalı araçla yüz yüze çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Haşim dün forma giydiği Mornenekşe ile Yalova karşısında 90 dakika forma giymişti. Başarılı futbolcu efendiliği ile takdir toplayan ve futbol camiasında çok sevilen bir isimdi. Daha önce Görneç, Değirmenlik ve Yeni Boğaziçi formaları giyen Haşim sevenlerini yasa boğdu. 

Kazada Haşim Girgin kardeşimizi onunla birlikte yine eski bir futbolcu olan Yahya Amasyalı ve eşi Aysun Amasyalı’yı kaybettik tüm sevenlerin başı sağolsun. Nurlar içinde uyuyun...

KAZA ŞÖYLE GELİŞTİ...;

Gazimağusa -Lefkoşa anayolunda, Turunçlu-Ulukışla arasında bu akşam meydana gelen trafik kazasında Yahya Amasyalı (E-42), Aysun Amasyalı (K-40) ve Haşim Girgin (E-30) hayatını kaybetti.
Kazada 18 yaşındaki İlayda Amasyalı ile 13 yaşındaki Hasan Amasyalı yaralandı.
Kaza saat 19.25 sıralarında meydana geldi.
Aslanköy'de sakin Haşim Girgin, Mağusa istimaketine seyrederken virajda HF 388 plakalı aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti..Karşı seride geçen araç o esnada Lefkoşa istikametine giden Yahya Amasyalı yönetimindkeki TGK 952 plakalı araca çarptı.
TAK muhabirinin olay yerinden edindiği bilgiye  aynı araçta bulunan Gazimağusa'da sakin Yahya Amasyalı ile Aysun Amasyalı ve karşı şeride geçen aracın sürücüsü Haşim Girgin olay yerinde hayatını kaybetti.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Özyılkan TAK'a yaptığı açıklamada İlayda Amasyalı'nın yoğun bakıma, Hasan Amasyalı'nın ameliyata alındığını kaydetti.
Lefkoşa-Gazimağusa anayolunun söz konusu güzergahı gidiş ve geliş istimaketinde trafiğe kapatıldı. Polis sürücüleri alternatif yollara yönlendiriken yol temizleme çalışmaları da sürüyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75