banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tosunoğlu’ndan yeni uygulamaya RED..!
banner98

  



“Maç gelirlerini artırmaya yönelik uygulamanın” nezaket kurallarından arındırılmış olduğunu söyleyen Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü Başkanı Hasan Tosunoğlu şu açıklamayı yaptı: 


“İlk iki haftada, stat girişlerinde başkanlar bilet kesiyor. Neden? Bazı kulüpler bir karar aldı ve kulüp başkanları, antrenörler, teknik adamlar ve futbolcular da dahil, herkese bilet kesiyor. 


Ben bunu kabul etmiyorum. Şehit Hüseyin Ruso’nun Küçük Kaymaklı camiasına aşıladığı geleneklerin devamına ters davranmamak adına bu uygulamayı reddediyorum. Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda maç izlemeye gelen rakip takım futbolcuları, teknik adamları ve başkan ve yöneticilerinden asla ve asla ücret almayacağız. Spor yazarları ve kadın seyircilerden de ücret almayacağız.

Bizim stadımızda, ev sahibi gelenek ve göreneklerimize bağlı bir şekilde, Şehit Hüseyin Ruso ruhunu yaşatacağız. Bu kararı uygulamakta ısrar eden kulüp yöneticilerine de bir tepkim olmayacak.

Yıllardır gerekli yardım ve katkıları sürdürdüğüm Kıbrıs Türk futbolunda, stad girişinde benden 20 TL istendiği zaman da vereceğim. Futbolcu ve teknik ekibimden de bir ücret istenirse, asla buna itiraz etmeyeceğim. Ancak, hakem parası ödensin gerekçesi ile stat kapılarında ülke futbolunun bu hale düşmesine de gönlüm razı değildir.

1951 yılından bugüne kadar da, kulübümüzde bir ev sahibi olma kültürü yerleşmiştir. Bunun aksi bir davranışımız olmayacak.”

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75