banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tosunoğlu “Kaymaklı’yı Şampiyon yapmak istiyoruz’’
banner98

 



          Küçük Kaymaklı olağan Genel Kurulu dün akşam gerçekleştirildi. Kulüp lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa tek aday olan Hasan Tosunoğlu üyelerden onay alarak kulübün başkanlığına getirildi.

2001-2003 yıllarında Küçük Kaymaklı Başkanlığı yapan ve genel kurula tek başkan adayı olarak giren Hasan Tosunoğlu, üyelerin onayını alarak yeniden başkan seçildi.


Başkan Hasan Tosunoğlu’nun yönetimde Buran Atakan, Akay Aşina, Mert Atakan, İbrahim Mısırlıoğlu, Burcu Sertbay, Kemal Çakır, Volkan Emirkan, Salahi Mısırlıoğlu, Ceran Tunalı, Saygun Çağıl, Münür Özler, Kemal Kavaz, Utkan Altınkalem, Kemal Özekmekçi, Hüseyin Aytaç ve Tigin Kişmir yer aldı. 

Genel Kurulda denetleme kuruluna Vedat Soysal, Mehmet Kavaz ve Yılmaz Öztürk  seçilirken disiplin kuruluna Ahmet Luricinalı, Ahmet Soyatlı, İbrahim Resa Saçak ve Ünal Aröz seçildi.

 

Hasan Tosunoğlu’nun ilk açıklamaları ise şu şekilde oldu:

“K.Kaymaklı büyük bir camiadır. Bu büyük camianın hedefi ve isteği her zaman şampiyonluktur. Camiamızın bu beklentisinin farkında olarak bu yola girdik. Ekibimizi oluşturarak bu hedef doğrultusunda camiamızın beklentisi olan şampiyonluğu getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”




 




banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75