banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tosunoğlu; “Harup ağacının altında karıştırılıyoruz”
banner98

 





            BRT 1’de yayınlanan ORTA SAHA programına özel açıklama yapan Tosunoğlu, göreve gelirken 3 kupa hedeflediklerini ancak takımın sergilediği kötü performanstan dolayı bu hedeflerinden uzaklaştıklarını söyledi.

Küçük Kaymaklı futbolcusunun iç ve dış müdahalelerle başarıdan uzaklaştığına vurgu yapan Hasan Tosunoğlu “Harup ağacının altında oturan 5-6 kişinin camiaya zarar verdiklerini, bunları tespit edip gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.

Futbolculara her türlü imkânı sağladıklarını ancak bunun karşılığını alamadıklarını söyleyen Tosunoğlu, bundan sonrası için prensiplere uymayan hiçbir futbolcuya tolerans tanımayacaklarını söyledi.

 Yönetim olarak tesis konusunda çalışma başlattıklarını, kulüp binasının arka kısmının Bakanlar Kurulu kararıyla kendilerine verildiğini kaydeden Hasan Tosunoğlu, çok amaçlı bir tesis yapıp gençlerin hizmetine sunacaklarını söyledi. Hükümet yetkilileri ve GKK ile görüşüp arsa tahsisi istediklerini de söyleyen Hasan Tosunoğlu, Galatasaray Koleji örneğinden yola çıkarak Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Kolejini hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Takımın başarısızlığını teknik adama mal etmenin yanlış olduğunu da söyleyen Hasan Tosunoğlu, bizim gibi küçük ülkelerdeki amatör futbolda teknik adamın katkısının %25 olduğunu ve antrenör değişikliğinin takıma bir şey kazandırmayacağını söyledi. Amaçlarının kısa vadeli başarı olmadığını da vurgulayan Tosunoğlu, geçmişte camiaya hizmet veren Muharren Mertdin, Salih Sakallı, Serhat Ertürk, Hişam Tarazi ve Hasan Kargılı gibi isimlerden teknik olarak yararlandıklarını söyledi.

 Hasan Piro konusunun yarın yönetimde görüşüleceğini ve yeniden takıma dönmesi yönünde karar alınmasını isteyeceğini söyleyen Tosunoğlu, Piro’nun futbolu Küçük Kaymaklı’da bırakmak istediğini kendisine söylemesinden etkilendiğini de sözlerine ekledi. Hasan Tosunoğlu son olarak camianın ve futbolcuların 1980’lerin ruhunu yaşatmak için kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75