banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! Yılmazköy Şampiyon..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topcan Kupasına Kilitlendiler..!
banner98

Gençler şampiyonları kozlarını Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda paylaşacak. Süper Ligi 86 puanla namağlup şampiyon olarak tamamlayan Türk Ocağı Limasol U21 Takımı ile Birinci Ligi 81 puanla şampiyon tamamlayan Yonpaş Dumlupınar U21 Takımı, Ahmed Sami Topcan Kupası için karşı karşıya geliyor.

Mücadele bugün saat17.00’da Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak ve karşılaşmayı başarılı genç hakem İsmail Ercan yönetecek.

Dağgül; ‘’Sezonu çifte kupa ile kapatmak istiyoruz’’

Türk Ocağı U21 Takımı Antrenörü Bayram Dağgül, şampiyon olan oyuncularını tebrik ederken, Ahmed Sami Topcan Kupasını da kazanarak sezonu mutlu kapatmak istediklerini söyledi.

Dağgül; ‘’Çok zorlu bir maça çıkacağız. Bunun bilincinde antrenmanlara devam ettik. Rakibimiz Dumlupınar’ın çok güçlü ve başarılı bir kadroya sahip olduğunun farkındayız. Ahmed Sami Topcan Kupasını da kazanıp sezonu 2 kupa ile bitirmek istiyoruz.

Gönül bu maçın gece olmasını isterdi ama olmadı. Ahmed Sami Topcan’a yakışır, iyi bir futbol izletip hak edenin kazandığı bir maç olmasını diler, rakibimiz Dumlupınar’a başarılar dilerim’’ şeklinde konuştu.

Mürsel; ‘’Kupayı ilk kez Mağusa’ya getirmek istiyoruz’’

Yonpaş Dumlupınar U21 Takımı antrenörü Evren Mürsel ise ‘’Öncelikle bugün Türk Ocağı ile oynayacağımız Ahmed Sami Topcan kupasını 4 yılda 3. kez oynayacağımız ve bu seviyelerde sürekli olarak bulunduğumuz için kulüp olarak gururlu olduğumuzu belirtmek isterim.

Alt yapı seviyelerinde kulüp olarak başarı olarak hedeflediğimiz seviyelere geldiğimizi bu aşamada söyleyebilirim. Türk Ocağı Limasol takımı Süper Lig şampiyonu ve bu ligi namağlup olarak tamamladılar.

Türk Ocağı Limasol şüphesiz çok iyi bir antrenör ve kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip bir kulüp. Kağıt üzerinde de favori olarak onları koymak yanlış olmaz. Onlara ciddi saygı duyuyoruz. Ancak biz de kulüp olarak 2011 yılından beridir alt yapımızdan yetişen oyuncularla kaliteli bir takımız. Bu doğrultuda üçüncü kez oynayacağımız bu kupayı Mağusa’ya ilk kez getirmeyi hedeflemekteyiz.

Bir çok zorluğun üstesinden gelen oyuncularıma bu maçla ilgili olarak da güvenim tamdır. Bugün herkesin keyif alacağı, centilmence ve izleyenlerin gençlerimizle gurur duyacağı bir gün olmasını temenni ederim.

Bu vesile ile Türk Ocağı Limasol takımını almış oldukları Süper Lig şampiyonluğundan dolayı tekrardan tebrik ederim’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75