banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu’nun yardımcılığına Dorak getirildi..!
banner98

 






       Süper Ligde 2015-2016 sezonunda 5. Haftadan itibaren takımın başına getirilen başarılı teknik direktör Hasan Topaloğlu ve kaleci antrenörü Ozan Uzunoğlu ligde aldıkları başarılı sonuçlarla ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk potasında ter döküyor.

Geçtiğimiz 22. Hafta mücadelesinde konuk oldukları Yeni Boğaziçi mücadelesinde karşılaşmada yaşanan olaylar yüzünden KTFF Disiplin kurulu, teknik patron Hasan Topaloğlu’na 1 Yıl 5 gün ceza vermesinin ardından sıkıntıya giren GençlerBirliği’nde  ligin tamamlanmasına 4 hafta kala sezon sonuna kadar Topaloğlu’nun yardımcılığına genç antrenör Hüseyin Dorak getirildi.

Şampiyonluk yarışında saha kenarında teknik adam Hasan Topaloğlu’nun olamayacak olması nedeni ile Topaloğlu’nun istemi ile göreve getirilen genç çalıştırıcı takım ve hoca arasında son 4 haftada köprü olacak.

Hüseyin Dorak daha önceden Denizli, Doğancı ve Göçmenköy’de görev yaptı. Alınan bilgilere göre teknik patron Hasan Topaloğlu ve Hüseyin Dorak’la uzun süreli çalışma planları olduğu öğrenilirken Topaloğlu’nun da yardımcıları 1’den 2’ye çıkmış oldu. Dorak dün Gençler Birliği ile ilk çalışmasını gerçekleştirirken dün akşamda takımla yemeğe katıldı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75