banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu'na verilen cezaya bir tepki'de Antrenörler Derneği'nden..!
banner98
 




       Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneğin başkan Süleyman Göktaş ve yönetim kurulu tarafından yayınlanan basın bidirisinde şu ifadelere yer verildi.

Kıbrıs Türk Futbolun’da son haftalarda yaşanan istenmeyen olaylardan dolayı Futbolumuzun zarar gördüğü apaçık ortadadır. Özellikle son oynanan Yeni Boğaziçi-Gençler Birliği karşılaşması sonrasında Federasyonumuzun Disiplinin Kurulunun çok aceleci bir davranış sergileyerek savunmasız infaz yapması kabul edilebilir bir yaklaşım değildir.

Hukuk düzeni içerisinde savunmasız ceza verilmesi uygun görülmemektedir. Sözkonusu karşılaşma sonrasında yaşananları tasvip etmemiz mümkün değildir.

Gönül arzu ederdi yaşananlardan sonra Disiplin Talimatının ilgili maddesinin 1.Fıkrasıda yer alan “SAVUNMA YAPILMADAN CEZA VERİLMEZ” maddesini en iyi bir şekilde değerlendirilmesi ve cezanın daha sonra verilmesi idi.

Yönetmenliklere kayıtsız şartsız uyulması hususunda herzaman olduğu gibi uyulmasından yana olduğumuzu vurgulamak isterim.

Bu bağlamda Kıbrıs Türk Futbolunun içerisinde bulunan Hakemler, Antrenörler, Gözlemciler, Yöneticiler, Futbolcular her türlü istenmeyen olaylardan uzak durmamız ve liglerimizin salimen tamamlanmasını sağlamalıyız.

Derneğimiz üyesi Hasan Topaloğlu’na verilen cezanın çok aceleci davranılarak Disiplin Kurulunda savunma alınmadan verilmesini kınar, bu konunun Tahkim Kurulu tarafından değerlendirilmesini temenni eder saygılar sunarım.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75