banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu “Zirveye Ortak Olduk’’
banner98




Türk Ocağı deplasmanında aldıkları galibiyet sonrası Cihangir maçında kaybettikleri iki puanı telafi ettiklerini söyleyen Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, zirve adaylarının kayıp yaşadığı haftayı kayıpsız geçmelerinin ilerisi adına önemli olduğunu aktardı.

Türk Ocağı deplasmanın da doğru zamanda doğru işler yaptıklarını tüm oyuncu grubunun verilen görevleri eksiksiz yerine getirdiğini belirten Topaloğlu, alınan galibiyetle zirveye ortak olduklarını söyledi.

Ligin beşinci haftasında konuk edecekleri Mağusa Türk Gücü maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu önemli ve zor bir maçın kendilerini beklediğini aktardı.

Mağusa Türk Gücü takımının kadrosu ile aldığı sonuçların eşdeğer olmadığını bu yüzden MTG’nin elbet bir noktada patlama ve çıkış yapacağını düşündüğünü söyleyen Topaloğlu, zorlu rakipleri karşısında son derece dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Gençler Birliği- Mağusa Türk Gücü maçlarının her zaman zor ve çekişmeli geçtiğini hatırlatan Topaloğlu, bu haftaki maçın yine öyle bir maç olacağını söyledi. Zorlu rakipleri karşısında Türk Ocağı maçı gibi basmadık yer bırakmamakla birlikte doğru zamanda doğru işler yapmak istediklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı kendi sahalarındaki yenilmezlik serisini sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75