banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu; "Takım Olarak Kenetlendik"
banner98

İskele Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanacak Girne Halk Evi mücadelesi ile ilgili olarak Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu bu maçı kazanarak zirve mücadelesini sürdüreceklerini söyledi.

Son haftalarda takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirten Topaloğlu takım olarak kenetlenmiş vaziyette olduklarını belirterek “Tek hedefimiz 3 puan olacak. Önemli oyunculara sahip ve formda bir ekibe karşı oynayacağımızın farkındayız. Elimizden gelen her şeyi sahaya koyarak bu kritik virajı döneceğimizi düşünüyorum. Tüm oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum. Taraftarımızı bu önemli mücadelede takımımıza destek olmaları için camia adına tribüne davet ediyorum” dedi.

Teknik direktör Hasan Topaloğlu bugün oynanacak maç öncesinde Gençler Birliği’nde sakatlığı bulunan Erdoğan Murat ve Mete Sağır dışında eksik bulunmadığını kaydederek “gerekli önlemleri aldık. Kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75