banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu; Puanlarla başlamak istiyoruz..!
banner98

 



       2014-15 futbol sezonu lig maratonunun ilk haftasında elde ettiği yenilgisiz liderliğini son haftaya kadar koruyan Türk Ocağı, elinden hiç düşürmediği liderlik bayrağını 21. haftada göndere dikerek, Süper Lig’e “Merhaba” diyen ilk takım olmuştu. 22.haftada aldığı Göçmenköy galibiyeti ile de, K-PET 1.Lig “Şampiyonluğunu” ilan etmişti.

Türk Ocağı 2015-16 futbol sezonunda, Süper Lig’de zirve yarışı yapacak kaliteli bir takım oluşturmak faaliyeti çerçevesinde; ayrılanlar, sakatlığı devam edenler ve futbolu bırakan oyuncular nedeniyle ihtiyaç duyulan bölgeleri, üst düzey yerli ve yabancı oyuncularla takviye ederek, ideale yakın bir kadro oluşturdu.

2015-16 futbol sezonu öncesi hazırlıklarını büyük bir ciddiyet içerisinde sürdürmekte olan Türk Ocağı’nda, Teknik direktör Hasan Topaloğlu, sezon açılışından bu yana geçen süre ve Türk Ocağı’nın hedefleri ile ilgili açıklamada bulundu.

“Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik”

2015-16 futbol sezonunu 20 Temmuz’da açtıklarını ve 1 Ağustos’ta da transfer faaliyetlerini hemen hemen tamamladıklarına dikkati çeken teknik direktör Hasan Topaloğlu, “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Daha sonra da yabancı tercihlerimizi erken tamamlayıp, tam takım olarak çalışmalara başladık.  Özellikle, Kocaeli-Green Park Otel’de yapılan yurt dışı kampı, uyum ve çalışma adına çok faydalı geçti. Bu kampa yabancı futbolcularımızın da dahil olması, en büyük artımız oldu” ifadelerini kullandı.


“Yabancılarımız çok kaliteli”

“Yaptığımız muhtelif hazırlık maçları, eksilerimizi ve artılarımızı çok iyi gösterdi” diyerek sözlerini sürdüren teknik direktör Topaloğlu, “ Alınan sonuçlar önemli değil. Oynadığımız maçların sonrasında, orta sahamızda eksiklik görüp, Cihangir’den Sezer Yücel’i kadromuza dahil ettik. Geçen sezon, çok tecrübeli, çok kaliteli ve olgun yaştaki oyuncuların yer aldığı iyi bir kadromuz vardı. Bu sezon ise, yaş ortalamasını oldukça düşürdük. Daha genç, daha fazla koşan ve daha mücadeleci ve yabancı oyuncuların üzerine endeksli bir takım kurduk. Yabancı oyuncularımıza çok güveniyoruz. İnşallah onlar da kalitelerini ligde ortaya koyacaklar” dedi.

“Süper Ligde dengeler eşitlendi”

Bu sezon özellikle, son yıllara damgasını vuran Yenicami’nin kadro revizyonundan sonra Süper Lig’in dengesinin eşitlendiğini söyleyen Hasan Topaloğlu, “Yani bu kısaca; her takımın birbirlerini yeneceği, şampiyonluk yarışına her takımın ortak olabileceği, dengeli bir lig bekliyorum. Üç yıl sonra döndüğümüz Süper Lig’de, lige renk katan dişli bir takım olmak ve Zirve mücadelesi vermek istiyoruz. Bunun için ilk haftalarda iyi sonuç ve moral, motivasyona ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

“Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”

Teknik direktör Hasan Topaloğlu ayrıca, “Bu hafta oynayacağımız Mormenekşe maçına gelince. Mormenekşe, geçtiğimiz sezonun flaş ve oturmuş bir takımı. İyi futbol oynuyorlar ve oldukça etkili oyunculara sahipler. Bu nedenle, gereken önlemleri aldık. Rakibimizin zaaflarını değerlendirip, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde hedefimiz puan veya puanlarla başlamak olacaktır” dedi. Topaloğlu son olarak, tüm spor camiasının Kurban bayramını kutladı ve sezonun Fair-Play çerçevesinde gündeme gelecek mücadelelere sahne olmasını diledi.           

Haber : Coşkun Kutay

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75