banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu Kupası GAÜ Çetinkaya’nın..! (3-2)
banner98

 


YER: Atatürk Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Özkan-Hakan Gök-Sertan Alkın 

GAÜ ÇETİNKAYA: Cenk- H.Kayalılar (Tunç)- Ümitcan- Serhan- Serkan-Erdinç (Abbas)- Sercan (Muhammed)- B.Eko- Hermann (E.Sonay)- İ.Çıdamlı- Sidney (Faye) 

G.BİRLİĞİ: Ali- Sercan- Ertan (Sertan)- Emin (Engin)- Yusuf- Mehmet- Şenol- İbrahim (Sinan)-Yakubu- Emeka- Tom 

GOLLER: Dk.59 Hermann, dk.67 Emir (G.Birliği) (k.kalesine), dk. 86 Faye 

                 Dk.21 Ertan (pen), Dk 45 Emeka (G.BİRLİĞİ) 

 

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda ışıklar altında oynanan anı karşılaşmasında gülen taraf 3-2’lik skorla GAÜ Çetinkaya oldu.



İlk devreyi Larnaka Gençler Birliği 2-0 önde tamamlarken, ikinci devrede 3 gol bulan başkent ekibi maçı da 3-2 kazanmayı başardı.



Konuk ekip Gençler Birliği, 21.dakikada Ertan Bulut’un penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçerken, kırmızı siyahlılar 45.dakikada Nnaemeka ile skoru 2-0’a taşıdı ve ilk devre Gençler Birliği’nin 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.



İkinci devrede sahada bambaşka bir Çetinkaya vardı. Sarı kırmızılılar 59.dakikada Faye’nin golü ile farkı 1’e indirirken, 66.dakikada Emin'in kendi kalesine attığı golle skora denge geldi.



Skora denge geldikten sonra her iki kalede de önemli pozisyonlar vardı.



Dakikalar 86’yı gösterdiğinde Faye, kaleci Ali Aydemir’in hatalı çıkışından da yararlanarak kafa ile topu filelere gönderince GAÜ Çetinkaya 3-2 öne geçti.



Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında Gençler Birliği’nin gol baskısı sonuç vermeyince mücadeleyi başkent temsilcisi GAÜ Çetinkaya 3-2 kazanmayı başardı.



Maç sonrasında düzenlenen ödül töreninde Şampiyon GAÜ Çetinkaya’ya kupasını Başbakan Hüseyin Özgürgün takdim etti.



2.G.Birliği’ne Kupasını Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Hakemlere ise ödüllerini Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu verdi
.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75