banner108
Öne Çıkanlar Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta.. Trabzonsporda 5 Futbolcuya Veda Edildi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu, Karar Aşamasında..!
banner98

Sezon hazırlıklarını İzmit-Kartepe’de sürdüren Birinci Lig ekiplerinden Larnaka Gençler Birliği’nde yabancı futbolcular henüz belli olmazken, takımın deneyimli teknik adamı Hasan Topaloğlu, denemeye aldığı 5 oyuncu arasından tercih yapıp iki tanesini kadroya dahil edecek.

Kırmızı siyahlılar, Kartepe Kampında yoğun çalışmalarına devam ederken, Şamil Ünal, Bülent Çakmak ve Mahmut Gerdan’ı denemeye aldı. Kırmızı siyahlı ekipte bugün kampa 2 forvet oyuncusunun daha denemeye katılacağı ve bu 5 oyuncudan 2’si ile kesin olarak anlaşarak Kıbrıs’a dönüleceği öğrenildi.

Bilindiği üzere Şamil Ünal, bir dönem Göztepe forması giymişti. Geçtiğimiz haftalarda Lapta’nın adaya getirdiği ve denemeye aldığı kurt golcü Bülent Çakmak da Gençler Birliği’nde deneniyor.

Teknik Direktör Hasan Topaloğlu’nun kampın sonuna kadar kararını vereceği ve yeni sezonda kırmızı siyahlı formayı giyecek olan oyuncuların takımla adaya döneceği öğrenildi.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75