banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu: İskele'den çıkış olmayacak..!
banner98




Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu maç öncesi verdiği demeçte çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarının bilincinde olduklarını, bu nedenle maçın sonunda gülen taraf olmak istediklerini söyledi.

Hasan Topaloğlu açıklamaları şöyle:

"Gençler Birliği'nde göreve geldikten sonra kendi evimizde maç kaybetmemeyi kendimize hedef koyduk. 2,5 yıllık görev sürem boyunca sadece 2 maç kaybettik. Bunu sıfıra çekmeyi hedefliyoruz.

Sahamızdaki ilk maçı kazandık. Geriye kalan 14 maçın 14'ünü de, bugün Cihangir maçından başlayarak kazanmayı hedefleyeceğiz. Nasıl ki Lefke'den çıkış yoktur. İskele'den de çıkış olmayacak. Bunu sloganlaştıracağız."

Cihangir takımının geçen hafta Mağusa Türk Gücü karşısında tempolu ve pozisyonu bol bir mücadele sergilediğini, bunun kendileri karşısında yine böyle olacağını düşündüğünü söyleyen Topaloğlu, gün adına önemli bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti.

Geçen haftaki Yenicami karşılamasının takımı adına ilk devresinin en kötü Gençler Birliği olduğunu söyleyen Hasan Topaloğlu genel anlamda son iki haftadan dersler çıkardıklarını, Cihangir karşısında daha iyi ve daha sistemli bir takım beklediğini söyledi.

Takımın başına geldiği günden beri İskele Cumhuriyet Stadında iyi bir seri yakaladıklarını da hatırlatan Topaloğlu bu seriyi Cihangir karşısında devam ettirmek için mücadele edeceklerini belirtti.

Ligin geride kalan iki haftasında ligde puansız takım olmadığının dikkatini çeken Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu bununda ligin zor başladığına bağlayarak böyle geçeceğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Kendilerinin iki zorlu maçı geride bıraktıklarını bir yenisine hazırlandıklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı kazanıp yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini söylerken, tempolu ve mücadele gücü yüksek karşılaşma isteyen taraftarların bu maça gelmeleri gerektiğini belirtti.

Kadro olarak eksiksiz ve hazır durumda olduklarını da ifade eden Topaloğlu maçın sonunda gülen taraf olmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75