banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu ‘’Gideceklerin önünü açacağız’’
banner98

Topaloğlu, 21 kişi ile başladıkları sezonun ikinci devresinde sakat, bırakan, gelmek istemeyen futbolcuların önünü açacaklarını belirterek “kadroyu hazmedecek yedek kaldığında küsüp gücenmeyecek ama oynadığında da sırıtmayacak futbolcular alarak kadroyu ekonomik kullanacağız” dedi.

Ocak formasını giymek istemeyen hiçbir oyuncu ile yola devam etmek istemediklerini belirten başarılı teknik adam ilk devrede yaşadıkları sıkıntıları yaşamamak için radikal kararlar alacaklarını belirtti.

Huzurlu ve başarı isteyen oyuncular ile 2.devrede yola çıkmak istediklerini belirten Topaloğlu bunu başardıkları takdirde daha başarılı olacaklarını açıkladı.

Perşembe günü antremanlara strat vereceklerini ve 4-6 Ocak ile 14-19 Ocak tarihlerinde yurt içinde 2 kamp planladıklarını belirten Topaloğlu 2.devre de Kupayı hedef koyacaklarını belirtti. 

Hasan Topaloğlu, Federasyonun verdiği 3 haftalık aranın çok kısa olduğunu ve aslında 3 hafta olmadığını söyleyerek “zaten ligin bitimi sonrasında bir hafta izin veriyoruz. Bir hafta çalıştıktan sonra kupa maçına hazırlanmamız gerekiyor. Dolayısıyla kampı bile düzgün yapamayacağız” dedi.

Topaloğlu, Futbol Federasyonu’nun bu konuyu yeniden gözden geçirmesi gerektiğini belirterek “sezon sonunda ne UEFA’ya gideceğiz nede FIFA’ya. Dolayısıyla bir hafta daha ligin uzaması hiçbişeyi engellemez. Bu konuda federasyon yeniden düzenleme yapabilir” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75