banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu: ‘’Evimizde kaybetmek istemiyoruz’’
banner98



Kendi evlerinde üçte üç yaparak iyi bir seri yakaladıklarını ve bunu devam ettirmek niyetinde olduklarını söyleyen Topaloğlu, bu seriyi GAÜ Çetinkaya karşısında da sürdüreceklerine inancının tam olduğunu belirtti.

Hasan Topaloğlu, GAÜ Çetinkaya’nın şampiyonluk hedefleyen iyi ve güçlü bir kadroya sahip olduğunun bilincinde olduklarını ancak kendilerinin de yakaladıkları çıkış dolayısıyla moral ve motivasyon olarak çok iyi durumda olduklarını ve bu zor karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini ifade etti. Hasan Topaloğlu karşılaşma öncesinde Abbas, Arif, Apo ve Serkan’ın sakatlıklarının bulunduğunu ve tedavisi devam eden bu futbolcuların oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75