banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Topaloğlu, Artık Resmen SARI- SİYAH..!
banner98

Yeni sezona yeni başkan Şükrü Karakaya önderliğinde girecek olan Türk Ocağı yeni teknik adamı ile de sözleşme imzalayarak kolları sıvadı.

Dün yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya varılarak el sıkışılan başarılı teknik adam Hasan Topaloğlu bugün kulüp binasında düzenlenen törenle sarı siyahlı kulübe imzayı atarak Türk Ocağı’na 3 yıl sonra geri döndü.

Deneyimli teknik adam daha önce 2014-15 sezonunda Türk Ocağı'nın başında 2 yıl görev almış ve takımı namağlup şampiyon olarak Birinci Lig'den Süper Lig'e taşımıştı. Türk Ocağı tarihinde bu ilk namağlup şampiyonluktu.

İmza töreninde konuşan başkan Şükrü Karakaya takımı tanıyan genç başarılı ve hırslı bir teknik adamla anlaştığımız için mutluyum ve heyecanlıyım dedi.

Topaloğlu kulüp tarihimize adını altın harflerle yazdıran bir teknik adam. İnşallah hocamızla birlikte yeni güzel başarılara imza atacağız. Ona inancımız tam ve tek yumruk olarak kolları sıvadık dedi.

İmza sonrası konuşan deneyimli teknik adam Hasan Topaloğlu ise 3 yıl sonra sarı siyahlı camiaya döndüğü için mutlu ve heyecanlı olduğunu açıkladı.

Yeni bir başkan ve genç enerjik bir yönetimle istekli arzulu hedefe kilitlenen bir camiada yola çıkacağının farkında olduğunu bunların kendini motive ettiğini belirterek dün itibarı ile kolları sıvadıklarını açıkladı.

Topaloğlu, kendisine güvenen Türk Ocağı Başkanı ve yönetimine, olumlu tepkiler aldığı camiaya teşekkür ederek el birliği ile ligde zirveye oynayan can yakan bir takım oluşturacaklarını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75