banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

TOL Yönetimi: “Entrika ile Kimse Türk Ocağı’na Antrenör Olamaz”..!
banner98

K-Pet Süper Lige Doğan Türk Birliği galibiyeti ile başlayan ancak sonrasında oynanan üç maçta da mağlup olan Türk Ocağı’nda teknik direktör Hasan Topaloğlu’nun görevden alınacağı yönünde bazı çevrelerce ortaya atılan iddialara yanıt Türk Ocağı yönetiminden geldi.

Dün akşam toplanan yönetim kurulu takımın teknik direktörü hasan Topaloğlu’na destek beyan etti.

Türk Ocağı Yönetim Kurulu’nun resmi sosyal medya hesabı facebook üzerinden yapılan açıklamada ligde peş peşe gelen kötü sonuçların ardından bazı kesimlerce takımın teknik direktörü Hasan Topaloğlu’nun görevden alınacağı yönünde ortaya attıkları iddialara cevap verdi.

Türk Ocağı Yönetimi tarafından yapılan açıklamada ayrıca bugüne kadar alınan sonuçlar kendilerini üzse de, takıma ve hocalarına güvenin tam olduğuna dikkat çekilerek “Entrika ve iş karıştırmaya çalışarak hiç kimse Türk Ocağı Kulübüne Antrenör olamaz” dendi.

Türk Ocağı yönetim kurulu tarafından yapılan açıklama şöyle:

Günaydın sevgili Türk Ocağı taraftarları, sempatizanları ve tüm spor kamuoyu.

Hepinizin bildiği üzere takımımız lige Doğan Türk Birliği galibiyeti ile çok moralli bir giriş yapmış, ardından oynanan 3 karşılaşmada ise beklenmedik şekilde sahadan mağlup ayrılarak bizleri biraz üzmüşlerdir.

Türk Ocağı Kulübü Yönetimi olarak dün hocamız ile bir toplantı gerçekleştirdik ve bu kötü sonuçları durdurma adına neler yapabileceğimizi masaya yatırdık,

Yönetim olarak çok verimli bir toplantı olduğu kanaatindeyiz.

Türk Ocağı Yönetim Kurulu olarak, bazı kişilerin basını, sosyal medyayı ve meşhur Kıbrıs dedikodu mekanizmasını çalıştırarak, kısa vadede hocamız ile yollarımızı ayıracağımız yönünde yaydıkları haberleri GÜLÜMSEYEREK karşılıyoruz.

Yönetimimiz sezon başında, Hasan hocanın yönlendirmesi ve ciddi bir bütçe ile birçok transfer yaptı ve bu transferlerin uyumunun biraz zaman alabileceğini bilerek yola çıktı. Bu noktada bugüne kadar alınan sonuçlar bizi üzse de, takımımıza ve hocamıza güvenimiz tamdır.

Türk Ocağı Spor Kulübünde Antrenör olmak için bazı arkadaşların gösterdiği ilgi/alaka kulübümüzün büyüklüğünü göstermesi açısından olumlu olsa da, Herkes bilmelidir ki;

Entrika ve iş karıştırmaya çalışarak hiç kimse Türk Ocağı Kulübüne Antrenör olamaz.

Saygılarımızla,

Türk Ocağı Yönetim Kurulu

(Cemil GARİP)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75