banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

TOL Oldu TOH..! TÜRK OCAĞI HASTAHANESİ..!
banner98

T.Ocağı dün oynanan Yenicami maçı öncesi adeta revire döndü ve Yakubu Malik, Mehmet Uçar, Mustafa Avcı, Ahmet Saygı ve Turgut Kaan Çoban Hastaneye kaldırıldılar.

Gribal enfeksiyon ve solunum sıkıntısı yaşayan 5 futbolcu, Yenicami maçı öncesi saat 2’ye kadar hastanede serum aldılar ve çeşitli tedavilere tabii tutuldular.

Bu futbolculardan ise Mustafa Avcı ve Ahmet Saygı maça çıkacak duruma gelemediler ve hastanede yatmaya devam ettiler.

5 oyuncudan 2’si hastahaneden çıkamazken maça çıkmak zorunda kalan Malik 46. Dakikada sahada fenalaşarak ambulansla hastahaneye kaldırılırdı. Mehmet Uçar ise ancak 60 dakikada sahada mücadele edebilirken 60.dakiakda oyundan alınmak zorunda kaldı.

Sakat Bilal ve İsmet dışında geçen hafta ayak bileğinden sakatlanan Doğukan, yollar ayrılan Ali Özbahar, Yusuf Özbahar, Kaan Güder ve Akın Topal ile birlikte revire dönen Türk Ocağı zorlu Yenicami deplasmanına 12 A takım futbolcusu ile gelirken kadroyu genç takım oyuncuları ile takviye etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
OcakHastanelik Oldu..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75