banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

TOL Kampa Giriyor..!
banner98

Teknik Direktör Mehmet Bolkan yaptığı açıklamada sezon öncesi çalışmaları doğrultusunda ilk kampın yarın başlayacağını söyledi.

Mağusa’da Crystal Rocks Otel’de 3 gece 4 gün kamp gerçekleştireceklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Bolkan, bugün öğlen girecekleri kampın tüm planlamasının hazır olduğunu ifade etti.

Çift idmanla geçirecekleri 4 günlük kampın ilk çalışmasını bugün öğleden sonra Mormenekşe Cemal Balses stadında yapacaklarını söyleyen Bolkan, Yeniboğaziçi Osman Ergün Mehmet stadı ile birlikte Cemal Balses stadını kamp süresince kullanacaklarını ifade etti.

Türk Ocağı Başkanı ve yönetimine teşekkür eden tecrübeli çalıştırıcı, ikinci etap kampının ise Ankara Kızılcıhamam’da Ağustos ayının başında olacağını sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
TOL Kampa Giriyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75