banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

TOL, 1 Şubat'ta Çalışmalara Başlıyor..!
banner98

Ocak başında planladıkları çalışma programını artan vakalar nedeniyle iptal etmek zorunda kaldıklarını ifade eden Dedekorkut, son yaptıkları toplantı sonrasında 1 Şubat’da çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Türk Ocağı Teknik direktörü Ahmet Dedekorkut yaptığı açıklamada Şubat başında başlayacakları çalışmayı Nisan’ın son günü bitireceklerini söyledi.

Nisan sonu noktalayacakları süre sonrasında 15 gün ara vereceklerini ifade eden Dedekorkut, 15 Mayıs tarihinden itibaren ise takımı 1 aylık salon çalışmasının beklediğini aktardı.

Futbol federasyonu tarafından açıklanan takvime göre planlama yaptıklarını ve bu planlamada değişiklik olmaması durumunda Haziran ortasında sezon açılışını gerçekleştireceklerini ifade eden Türk Ocağı Teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, bu dönemde gerektiği kadar da hazırlık maçı yapmak istediklerini ifade etti. Açıklamanın sonunda yabancı oyuncusu Candy’e de değinen Dedekorkut, maçların oynanmayacak olmasından dolayı Candy ile karşılıklı konuşup gitmesine izin verildiğini söyleyen Ahmet Dedekorkut, sürecin yeniden başlaması ile birlikte Candy’nin aralarında olacağını belirtti.

Açıklanan takvimde değişiklik olacağını düşünmediğini belirten Ahmet Dedekorkut federasyona da erken planlamayı ortaya koyduğu için teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75