banner108
Öne Çıkanlar Cihangir baktı..! (0-2) Kemal teklif bekliyor..! Lefkoşa Darts Birliği Kadınlar ve Gençlerde Start Verildi.. Federasyona sövdü disiplinlik oldu..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

TKP Yeni Güçler’den KTSYD’ye ziyaret..!
banner98





Uzun vadeli spor politikası şart


Tunalı ziyaretinde ülkede spor politikasının olmadığını ve göreve geldikleri taktirde sporun tüm çevreleri ile birlikte ortak uzun vadeli altyapılara yönelik spor politikası oluşturacaklarını söyledi.


Sporda mutlaka ayrı bakanlık olması lazım

Tunalı ülke sporunun mutlaka ayrı bir bakanlık olması gerektiğinin altını çizerek sporun bakanlık olduğu dönemlerde her zamankinden daha çok geliştiğini söyledi.

Tunalı Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin ülke sporunun ileriye gitmesi konusundaki düşüncelerinin önemli olduğunu belirterek bu konuda KTSYD yönetim Kurulu’nun önerilerini beklediklerini vurguladı.


Oben “Gurur duydum”


Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Çelen Oben’de kabulde yaptığı konuşmada Tözün Tunalı’nın kendisinin mesleğe başladığı dönemde çok katkısı olduğunu belirterek şimdi kendisini bir başkan olarak ağırlamaktan duyduğu gururu dile getirdi.


Ülke sporunun ileriye gitmesi için çalışıyoruz


Oben Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin en güçlü sivil toplum örgütlerinin başında geldiğine dikkat çekerek “ülke sporunun ileriye gitmesi için üyelerimiz görüş ve önerilerini ortaya koymaktadır. Bu bağlamda siyasi parti ve hükümetteki partilerin kim olduğuna bakmadan her zaman ülke sporunun ileriye gitmesi için çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Oben dernek olarak her zaman fikirler ve öneriler üretmeye hazır olduklarını bu bağlamda da talep edilen görüşleri de en kısa zamanda parti yetkililerine ulaştıracaklarını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75