banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Testi’nin biri kırılacak..!
banner98

 



      GAÜ-Çetinkaya teknik direktörü Fırat Canova açıklamalarında oldukça zor bir kura çektiklerini ve mücadele gücü yüksek bir karşılaşma geçmesini beklediğini söyledi. Canova, GAÜ-Çetinkaya olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve yeni transferleriyle daha da güçlendiklerini söyleyerek hedeflerinin turu geçmek olduğunu ifade etti.

      Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu açıklamalarında kupada her zaman iddialı ve güçlü bir ekip olan Çetinkaya ile eşleşerek zor bir kura çektiklerini ifade ederken bu mücadeleyi erken final olarak niteledi. Hasan Topaloğlu açıklamalarında hem lige hem de kupaya uzun zamandır hazırlandıklarını ve kupada doğruları yapan tarafın kendileri olması için ellerinden gelen her şeyi sahaya yansıtacaklarını ve turu geçen taraf olmak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini ifade etti. Hasan Topaloğlu uzun bir zamandan sonra ilk kez iki ayaklı bir kupa karşılaşmasına çıkacaklarına ve kendi düşüncesine göre ilk maçı deplasmanda belirleyici mücadeleyi ise kendi evlerinde oynayacak olmalarının bir avantaj olduğunu düşündüğünü belirtirken önemli olanın bu avantajı kullanabilmek olduğunu da vurguladı. Hasan Topaloğlu taraftarlarına da çağrıda bulunarak her iki mücadelede de kendilerine destek vermelerini istedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75