banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Terim'in İstediği Mostafa Mohamed Kimdir..?
banner98

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada Mısırlı Mostafa Mohamed'i istediğini duyurdu.

Fatih Terim; Başakşehir'den İrfan Can Kahveci ile Edin Visca, Monaco'dan Henry Onyekuru ve Zamalek'ten Mostafa Mohamed'i istediğini açıkladı.


Mostafa Mohamed kimdir?

28 Kasım 1997 yılında Mısır’da dünyaya gelen Mostafa Mohamed, futbola Zamalek altyapısında başladı.

Mostafa Mohamed, El Daklyeh, Tanta FC ve El Geish takımlarında oynadıktan sonra 2019-2020 sezonundan beri Zamalek'te top koşturuyor. Geçtiğimiz sezon 46 maça çıkan 23 yaşındaki golcü, 16 kez ağları havalandırdı ve 3 asist yaptı. Genç golcü bu sezon ise 2 maçta 2 gole imza attı.

Mısır Premier Ligi'nde bugüne kadar 99 maça çıkan Mostafa Mohamed, 34 gol attı.

Mostafa Mohamed ülkesinde fiziksel olarak Amr Zaki'ye, gol becerisi olarak ise Hossam Hassan'a benzetiliyor. Mısır'ın efsane isimleriyle kıyaslanan Mostafa Mohamed, ülke futbolunun en değerli genç oyuncuları arasında.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75