banner108
Öne Çıkanlar B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün ARDA 3 ATTI GÖRNEÇ 3 ALDI..! İncirli Maça Çıkmıyor.. Ligden Düşmesi Kesinleşti.. Bağcıl Ligde Kaldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tekpınar: “Önceliğim Başkent”..!
banner98

Tekpınar, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınından dolayı futbol oynanmadan geçen sezonun ardından yaptığı bireysel antrenmanlarla yeni sezona güçlü ve hazır girmeyi hedefliyor.

Pandemi döneminde bireysel çalışmalarını hiç aksatmadığını belirten Mustafa Tekpınar, yeni sezonda da futbol oynama isteğinin olduğunu ve gelebilecek yeni tekliflere açık olduğunu belirtti.

Tecrübeli savunma oyuncusu Mağusa bölgesi takımlardan teklif olduğunu fakat şu an için bu tekliflere sıcak bakmadığını, çalışmakta olduğu işinden dolayı Lefkoşa bölgesi takımlardan gelebilecek teklifleri değerlendirmek istediğini de sözlerine ekledi.

"Oynanmayan sezonda bireysel çalıştım"

Pandemi dolayısıyla oynanmayan 2020-2021 sezonunda boş durmadığını, düzenli olarak bireysel antrenmanlarını yaptığını dile getiren Tekpınar, "Geçtiğimiz sezon futbol oynanmaması tüm futbolcular gibi benim için de büyük bir kayıp fakat gerek spor salonu olsun gerekse kendi imkanlarımla yaptığım bireysel antrenmanlarla fizik kondisyonumu korudum ve yeni sezona hazırım" dedi. Tekpınar, futbol oynamayı çok özlediğini ve yeni sezonun bir an önce başlamasını istediğini de sözlerine ekledi.

"İlk tercihim Lefkoşa bölgesi takımları"

Yeni sezon öncesi Mağusa bölgesi takımlarından teklif aldığını belirten Mustafa Tekpınar, çalıştığı iş yerinin Lefkoşa'da olmasından dolayı başkent ekiplerinden gelecek tekliflerin şu an için önceliği olduğunu sözlerine ekledi. Tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Tekpınar, kariyerinde Cihangir, Türkmenköy, Yalova, Yeniboğaziçi,  Baf Ülkü Yurdu, Dörtyol ve Mormenekşe gibi takımların formasını terletti ve 2015-2016 sezonunda Mağusa Türk Gücü ile Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Röportaj: Ramiz Gökçe

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75