banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Teknik Adam ve Futbolculardan VERGİ alınacak..!
banner98

 




Yeni sezon öncesinde birçok kulübün futbolcu transferleri için yüksek miktarlar harcaması sonrasında yasadaki  “her gelir vergiye tabidir” maddesi uyarınca çalışmalar başladı.

 

Maliye Bakanlığı ekipleri tarafından bu sezon yapılan çalışmanın tamamlanmasından sonra gelecek sezondan itibaren vergilendirmenin yürürlüğe gireceği belirtildi.

 

Maliye bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında basında çıkan rakamlar temel alınarak vergilendirme yapılacak. Eğer basında çıkan rakama vergilendirilen kişi tarafından itiraz yapılırsa bunu ispatlaması istenecek. Maliye Bakanlığı yetkilileri vergilendirmenin alınan paranın miktarına göre değişebileceğini ve % 15 olan vergilendirmenin %22’ye kadar çıkabileceğini söylediler.

 

Gerek futbolcu gerekse teknik adamların kulüplerden aldıkları miktarlar üzerinden yapılacak vergilendirmede vergiyi parayı alanın, yani futbolcu veya teknik adamın ödemesi istenecek.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75