banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Atakaş HataysporGalatasaray Maçının Hakemi Değişti.. Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tekin Birinci'den İlginç Adaylık Başvurusu..!
banner98

Tekin Birinci adaylık sonrasında Ahmet Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yaptığı açıklamada adaylık sürecinin sıkıntılı bir süreç olduğunu belirterek “Karadeniz 61 Kulübünün öneri yazısıyla bugün adaylığımızı federasyon genel sekreterliğine verdik” dedi.

Adaylık başvurusunu yapan Tekin Birinci’nin öneri mektubunun genel kurul üyesi bir kulüp olması gerektiğini söyleyen Federasyon Genel Sekreteri Enver Baturalp, konuyu Birinci’ye aktararak Salı gününe kadar zamanı olduğu ve bu başvurunun resmi olamayacağını söyledi.

Genel kurulda sadece Süper ve Birinci Lig kulüpleri ile BTM kulüplerini temsilen bir temsilci olduğunu belirten Birinci “BTM kulüpleri herhangi bir seçim yapmadılar. Genel kurulda atanmış bir abimiz var o oy kullanacak” dedi.

Tekin birinci evrensel bir çalışmaları olduğunu belirterek “Futbolun hem içerde hem dışarda oynanmasını istiyoruz o topun dönmesini istiyoruz” diyerek “Bir yıldır ülkemizde futbol oynanmıyor. Kulüplerin isteğiyle oynanmamıştır. Bu yüzden başkana desteklerini belirtiyorlar” dedi.

Kulüplerin sıkıntıları olduğunu belirten Birinci futbolcuların yok sayıldığını ve köle muamelesi gören bir yapıda oynadıklarını söyleyerek bu sistemi değişeceklerini söyledi.

Tekin Birinci Hasan Sertoğlu’nun katıldığı bir televizyon programında 2021 yılında görevi bırakacağını söylediğini belirterek “Sayın başkan yapılan tüzük beni de kapsar o nedenle bu benim son dönemimdir demiştir” dedi.

“Sayın başkan görev süresini doldurmuştur ve Tüzüğe göre aday olamaz” diyen Tekin Birinci “Böyle bir tüzük yapıldı. Tüzükte de böyle bir madde varsa kendisi o koltuktan inecek” açıklamasını yaptı.

Tekin Birinci kendilerinin 4 yıllığına göreve talip olduklarını belirterek “göreve geldiğimizde en büyük sözümüz dünyaya açılmaktır. Bunu da ilk yıldan yapacağız. Formülü de anahtarı da elimizdedir. Genel kurul günü bunu açıklayacağım. Sayın Sertoğlu kazanırsa alsın kullansın bizde arkasında dururuz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75