banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tek Düşünceleri Galibiyet..!
banner98

K-Pet Süper Lig’de sezonun kalbi Cumartesi günü oynanacak olan Yenicami-Mağusa Türk Gücü maçında atacak. 60 puanla liderlik koltuğunda yer alan başkent temsilcisi Yenicami, 59 puanla ikinci sırada yer alan Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek.

Ünal; “Yenicami sahaya 3 puan için çıkacak”

Takımda iyi bir hava olduğunu söyleyen Yenicami takım kaptanı Ünal Kaya, “Bu hafta en yakın takipçimizi ağırlayacağız. Bu karşılaşmaya “Final” gözüyle bakılsa da matematiksel olarak hiç bir şeyin belirlenmeyeceği bir maç. Evet, 3 puanı alan takım çok büyük bir avantaj elde edecektir ancak bu maçı kazanan Şampiyon olacak diye bir kural yok. Rakibimizi iyi analiz ve takip ettik. Nerede ne yapacaklarını hafta için de hocamız Sedat Devecioğlu biz takım oyuncularına daha net bir şekilde aktaracak. Maçın Lefkoşa’da evimizde olması bizim için avantaj. Bu avantajı iyi değerlendirip 3 puanı alan taraf biz olmak istiyoruz. Gerginlik olaylarına gelecek olursak, biz Yenicami olarak gergin olan taraf değiliz. Gerginliğe ihtiyacı olan takımlar gerginlik çıkarır. Biz Yenicami futbolcuları olarak bütün Yenicami’ye gönül veren herkesi takımlarına desteğe ve birlikte olmaya davet ediyoruz. Yenicami sahaya üç puan için çıkacak. Hak eden kazansın” şeklinde konuştu.

Yasin; “Mutlaka galip gelmeliyiz”

Yenicami maçına çok iyi hazırlandıklarını ve Lefkoşa’ya 3 puan için gideceklerini söyleyen Mağusa Türk Gücü takım kaptanı Yasin Kurt ise, “Tüm sezonu etkileyecek, belki matematiksel olarak her şeyin devam edebileceği ama kaybedenin çok şey kaybedeceği ve tansiyonun da bir o kadar yüksek olacağı bir maç bizi bekliyor. Rakibimiz Yenicami son 2 sezonun şampiyonu ve gücünün farkındayız. Kaldı ki şu an lig lideri olmasından da ne kadar kaliteli ve kazanma alışkanlıkları olan bir takım olduklarının göstergesi. Biz tüm hazırlıklarımızı bu maça olmazsa olmazımız olarak yapıyoruz. Evet, belki daha çok maç var ama bu maçı muhakkak kazanmak için oynayacağız. Böyle maçların favorisi olmaz ve en az hata yapanın kazanacağı bir maç olacak. Fair play‘in ön planda olacağı ve hak edenin kazanacağı bir maç olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Ropörtaj : Foto USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75