banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tatlısu, Ozanköy’e kilitlendi..!
banner98

 





        Cuma gecesi bölge derbisinde Girne 20 Temmuz Mete Adanır stadında Ozanköy ile karşılaşacak olan Tatlısu takımı maç saatini beklemeye başladı.

Bu tip maçlarda oyuncu grubunun maça kolay motive olduğunu aktaran Tatlısu Antrenörü Okan Atav, hafta arası maç öncesi iyi geçirdiklerine değindi. Gece maçının her iki takım adına ayrı bir motivasyon olduğunu da belirten Atav, tribüne gelen izleyicilere iyi bir gece yaşatmak istediklerini söyledi.

Bulundukları konum itibariyle daha yukarıya çıkma adına çalıştıklarını belirten Okan Atav, devre arasında takıma takviyeler yapacaklarına vurgu yatı. Hüseyin Çağer’in sezon başı koyduğu süper lig hedefinin devam ettiğini belirten Tatlısu Antrenörü Okan Atav, iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bu çıkışı devre arasına kadar sürdürmek istediklerini söyledi.

Devre arası kadroyu zenginleştirme adına çalışma başlattıklarını yineleyen Okan Atav, Ozanköy maçı öncesi takımda eksik oyuncunun bulunmadığını, Ozanköy karşısına tam kadro çıkacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75