banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek Bostan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tatlısu, Gönyeli’ye suyu 90’da kesti..! (2-2)
banner98

 







YER: Beylerbeyi DR. Ali Özsoy Stadı
Hakemler: Emre Öztaşlı, İsmail Ercan, Emre Çevikdal
Tatlısu: Onurhan, Hasan, Gökhan (Dk 60 Tarkan), Yulıanov (Dk 75  Şenol), Fırtına, Mahmut, Hüseyin, Güncel, Aytun, Ali, İbrahim (Dk 50 Sonalp)
Gönyeli: Kemal, Reşat, Menteş, Tuğrul, Ulaş (Dk 73 Mehmet), Mehmet, Akın (Dk Osman), İbrahim, İlksen, Ahmet, Tahir (Dk 90 İsmet)
Goller: Dk 5 İbrahim, Dk 90 Fırtına (Tatlısu), Dk 68 Ulaş, Dk 77 Reşat (Gönyeli)
Kırmızı Kart: Dk 90 Ahmet (Gönyeli)


K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 3. Haftasında Tatlısu, Beylerbeyi DR. Ali Özsoy Stadında konuk ettiği Gönyeli ile karşılıklı kaydettikleri 2’şer golün ardından mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldılar. Ev sahibi Tatlısu’nun golleri İbrahim ve Fırtına atarken bu gollere karşılık Gönyeli’nin golleri Ulaş ve Reşat’tan geldi.

Karşılaşmaya Tatlısu hızlı başladı ve 5.dakikada İbrahim ile 1-0 öne geçti. İlk devrede karşılıklı ataklardan sonuç çıkmayınca Tatlısu devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci devreye bu kez Gönyeli hızlı başladı. 68.dakikada kazanılan penaltıyı Ulaş gole çevirdi ve skora denge geldi. 77. Dakikada bu kez Reşat’la deplasmanda 2-1 öne geçen Gönyeli 3 puanı aldım dediği anda 90.dakikada kazanılan kornerde Fırtına’nın golüne engel olamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Tatlısu ve Gönyeli bu beraberliklerin ardından 1 olan puanlarını 2’ye çıkarttı. Tatlısu 4. Hafta mücadelesinde deplasmanda henüz mağlubiyeti olmayan Esentepe’ye konuk olurken Gönyeli ise kendi sahasında Karşıyaka’yı ağırlayacak. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75