banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tatar’dan MTG’ye Ziyaret..!
banner98

MTG yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu yemekte, Başbakan Ersin Tatar’ın yanı sıra, Spor Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana da yer aldı. Başbakan Ersin Tatar, MTG’nin sadece Mağusa için değil, ülke futbolu ve sporu için önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, geçtiğimiz yıl yaşanan şampiyonluğu bir kez daha kutladı. MTG’nin özkaynakları ile tesisleşme ve alt yapı yatırımlarını takdirle izlediğini anlatan Tatar, olanakları ölçüsünde hükümetin de gerekli desteği vereceğini belirtti.

Bozkurt Teşekkür etti

MTG adına konuşan Başkan Koral Bozkurt, başbakana ziyareti için teşekkür etti.

Bozkurt, kulübün kendi özkaynakları ile tesisleşme konusuna büyük önem verdiğini belirterek şu bilgileri verdi: “Antrenman sahamızı kısa sürede tamamladık. Alt yapımıza sadece tesisleşme anlamında değil,Özkaynak düzenini kurarak futbolcu fabrikası yaratma noktasında da önem verdik. Şu an her yaş grubunda zirve mücadelesi verem bir camia haline geldik. Şampiyonluk hedefi yanında, en az şampiyonluk kadar önem verdiğimiz hedeflerimiz var. Kulübün, başkanların parasına muhtaç olmadan gelecek onyıllara taşınması için elimizi taşın altına koyduk. Her şeyi devletten beklemiyoruz. Ancak, elimizi taşın altına koyduğumuz da umarım sizler tarafından izlenir. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim.”

banner116
Anahtar Kelimeler:
Tatardan MTGye Ziyaret..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75