banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Taşkent, şehitlerini turnuva ile andı..!
banner98

 



           1974’de Taşkent köylülerinden şehit olanlar anısına her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen anı turnuvası dün Taşkent köyünde yapıldı. Tüm köyün ilgi gösterdiği turnuvayı Başbakan Ömer Kalyoncu da yakından takip etti.


7’şer dakikalık iki devre halinde oynanan ve 7 takımın katıldığı turnuvada, Taşkent Spor Kulübü Yönetimi şampiyon olurken, ikinci sırayı DT1, üçüncü sırayı Class Futbol Takımı ve 4.sırayı da DT2 takımı aldı.


Final karşılaşmasında DT1 takımını 2-1 mağlup eden Taşkent Spor Kulübü Yönetimi turnuvayı 1.olarak tamamlarken, üçüncülük karşılaşmasında ise rakibi DT2 takımını 3-0 mağlup eden Class Futbol Takımı turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.


Kalyoncu : ‘’Taşkent köylülerini takdir ediyorum’’

Anı turnuvasını yakından takip eden Başbakanımız Ömer Kalyoncu, Arena Spor Kolik’e turnuvayı değerlendirdi. Kalyoncu; ‘’Taşkent köyü bu turnuvayı geleneksel hale getirdi. Turnuvaya 7’den 70’e herkesin ilgisi ve katılımı var. Buradaki amaç şehitlerimizi anmanın yanında, spor da yapmaktır. Gördüğüm kadarı ile köylüler, şehitlerini içlerinden geldiği gibi anıyorlar ki bana sorarsanız en doğrusunu yapıyorlar. Taşkent’lilerin bu özelliğini çok takdir ediyorum’’ şeklinde konuştu.


Koşucular : ‘’Geleneksel hale getirdik’’

Arena Spor Kolik’e konuşan Taşkent Türk Çiftçiler Spor Kulübü başkanı Mevlit Koşucular, turnuvayı geleneksel hale getirdiklerini, her yıl 15 Ağustos’ta şehitlerini andıklarını, havaların sıcak olmasından dolayı ise anı turnuvasını Eylül ayında gerçekleştirdiklerini söyledi. Koşucular, ayrıca köylülerin turnuvaya ilgi göstermesine de çok mutlu olduklarını belirtti.



HABER ve FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75