banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tarazi; ‘’Erken finaller’’
banner98

 




          6.gruptan 2.olarak çıkan ve geçtiğimiz hafta da 2.tur maçında Alsancak Yeşilova’yı eleyerek ismini son 8 takım arasına yazdıran Küçük Kaymaklı’da gözler 18 Haziran Cumartesi günü Mağusa Türk Gücü ile oynanacak olan çeyrek final karşılaşmasına çevrildi.

‘’Erken finaller’’

Mağusa Türk Gücü ile oynanacak olan çeyrek final maçı öncesi spor servisimize görüşlerini aktaran Küçük Kaymaklı U15 teknik direktörü Hişam Tarazi, ‘’Bana göre iki güçlü ekip. YAK-BÜY ve KK-MTG maçları erken final. Tabi ki böyle maçlarda hata yapma lüksümüz yok. Hata yapan taraf kaybeder. %50 %50 oranında bir maç. Rakip derli toplu bir takım. İyi oyunculardan kurulu ve takım oyunu oynayan bir takım. Bireysel olarak 3 oyuncusunun teknik kapasitesi iyi ama bizde de oyunu değiştirecek oyuncular var. Gününde olan takımın kazanacağı bir maç olacak. Şans faktörü bizden yana olsun’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75