banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tansel, Kartal Yuvasında..!
banner98

Başarılı futbolcu kendi hesabından yayınladığı yazıda “Bugün evimde, ailemde, bu güzel camiada kaldığım için çok mutluyum.

“Yeniden yükseleceğiz”

Güzel taraftarımıza, Yenicami’de kalmamı sağlayan başkanımıza, yöneticiler ve tüm sponsorlarımıza, hocalarıma teşekkür ederim. Bugüne kadar benimle ilgilenen takımlara da çok teşekkür ederim. Takımım için gururla 3 sezon daha elimden gelenin fazlasını yapacağım. We will rise” açıklamasını yaptı.

Tansel örnek bir davranış sergiledi”

Yenicami Başkanı Ali Vehid, Tansel Ekingen’in takımda kalması ile ilgili olarak bir basın bildirisi yayınladı. Vehid, oldukça mutlu olduklarını dile getirirken, konuşmasına şu şekilde devam etti. “Yenicami Ağdelen Kulübü olarak, yoğun bir tempo ile sürdürdüğümüz yeni sezon planlamaları çerçevesinde, serbest transfer hakkı bulunan kaptanlarımızdan Tansel Ekingen ile 3 yıllık bir süre için daha sözleşme imzalamış bulunmaktayız.

Bizler için Tansel Ekingen ile sözleşme imzalamak bir transfer değil, Yenicami sevdasına devam etmektir. Hem yeni hocamız Özgü Bayraktar hem de yönetim kurulumuz Tansel Ekingen’in kalması gerektiğinde hemfikir idi. Bizler bu düşünceler içerisinde iken, kaptanımızın da önümüzdeki sezonda bizim ile devam etmek istemesi tüm camiamız için sevindiricidir. Tansel Ekingen ile yaptığımız görüşmeler esnasında sadece kendi durumunu ve sözleşmesini değil, aynı zamanda tüm Yenicami camiası ve özellikle Yenicami genç kadrosu da görüşmelerimizin odak noktasında idi. Sadece bireysel başarıları değil, ayni zamanda aile bilinci ile tüm takımı ve kendisinden sonra gelen genç kadroları da düşünen kaptanımızın tutumu camiaya örnek bir davranış sergilerken, ayni zamanda güç ve güven verdi. Tüm Yenicami camiasına hayırlısı olmasını diler, yeni sezon başarılarında Tansel Ekingen ile birlikte olmaktan mutluluk duyacağımızı bildiririz”.

Haber: NECMİ USAL

banner116
Anahtar Kelimeler:
TanselKartal Yuvasında..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75