banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Forest
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tahsin ‘’Bu Şartlarda Futbolun Oynanması Doğru Değil’’..!
banner98

Tahsin “Bu kararı üretirken ülkenin salgınla mücadelesindeki durumuna bakmak lazım” diyerek “Sadece bizim kararımız değil sağlık ve bilim kurulunun kararının da ne olduğunu öğrenmek lazım” dedi.

Tahsin Sağlık Bilim Kurulu’nun vereceği karar ve tavsiyelerin önemli olduğunu belirterek “Antrenörler faklı, futbolcular faklı, başkanlar farklı seyirciler farklı söyleyebilir. Ancak sağlık kurulunun kararı önemlidir.

1 Ekime kadar aldığı bir karar var” diyerek sağlığın önemine vurgu yaptı. Özel Tahsin önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirmede riskin devam etmesi durumunda futbol oynamanın mümkün olmayacağını belirterek “Olaya sadece futbol olarak bakmamak lazım. Ekonomik olarak bakmak lazım. İnsanlar işini kaybetti. İşyeri kapandı bu ortamda futbola sponsorlar nasıl para verecek” dedi.

Bazı futbolcuların tek geçim kaynağının futbol olduğu hatırlatılan Tahsin “Olaya münferit bakmamak lazım. Genel ve toplumu ilgilendiren konularda çözüm üretmeliyiz. Okulumuz kapalı, komşumuz işsiz, ‘ekmeğimi futboldan kazanırım’ diyerek futbol oynansın demek doğru değildir” açıklaması yaptı.

Başka ülkelerde futbolun oynandığına dikkat çeken Özel Tahsin “Başka ülkede oynanır ancak onlarla bizim şartlarımız aynı değildir. Ben futbolcular ve antrenörlerden fedakarlık bekliyorum. Belki kulüplerin yükü biraz hafifler” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75